henkenjosweeroppad.reismee.nl

Rijen rijen rijen op de R62

Yo man,

Driving, not by motor, but by car!

Haha, wij trekken vandaag verder richting binnenland. Oudtshoorn van de struissies is ons doel. Daarvoor maken we de langste rit van deze vakantie! 248 km volgens de routeplanner. Maar eerst…rustig nog even rondkijken op de plaatselijke zaterdagmarkt van Montagu. Heel leuk, allemaal kraampjes van locals metlekker en leuke dingen! Yes weer drie olifantjes gescoord! En een schilderijtje van een plaatselijke artiest, waarvan ik (nog) niet weet wat ik er mee moet, maar dat boeit effe niet. de schilder zal blij met me zijn……

En dan kunnen we nĂłg geen afscheid nemen van Montagu. Wel namen we afscheid van Mike en Anne, die ons zo heerlijk enthousiast in hun B&B ontvingen. Leuke gesprekken Ă©n ze zijn zelfs aangehaakt bij onze blog. Welcome , Mike and Anne, so nice we found such lovely people in Africa. Enjoy my writings !

Maar we stopten ook nog bij het Natuurpark van Montagu, bloemen, cactussen, vogels, helaas géén Geocache, die daar ook zou moeten liggen.

Voor mensen die dit fenomeen niet kennen: via een app op je mobiel kun je, via je GPS op héél veel plaatsen in de hele wereld “schatjes” vinden, kleine kokertjes, doosjes, al dan niet heel leuk ingepakt en verstopt. Je kunt daar je naam in een logrolletje zetten, melden op de site dat je het gevonden hebt, terugleggen en klaar.

Oké dan gaan we nu echt rijden, geweldig mooie route, rustige weg, grandioze bergketens, maar ook woestijnachtige gebieden worden door ons gekruist. Ik zoek me de versuffing, maar zie nergens bokkies of zo, alleen 4 struisvogels.

Barrydale, op de route is een stop voor de lunch! ja Mike, heerlijke milkshakes! Mmmmm. Vlak vóór Barrydale slaan we nog even af, naar de 324, de Tradouwspas heen en weer….. gewoon, omdat het leuk is…. En moooooooiiiii!

Heel verrassend gaat de R 62 vlak voor Oudtshoorn ook nog via een prachtige pas.

En dan zijn we nu in De Akker, ons self catering plekje, lekkere hapjes gehaald bij de Spar, en nu op ons eigen terrasje lekker verorberd, samen met de lekkere chocolateblock wijn van de Boekhoutskloof. Die bederft niet meer Han!

Tot morgen!
Henk en Jos

@ Annie, die hottub lijkt me wel wat!!

@Beertje , beren horen er altijd bij, zelfs bij Ferrari

@Marcel, ja, zoveel autootjes,dan moeten we boven toch (jullie) logeerkamer leegruimen

@ Mike thanks for the story about the lady, now we see it, nice!


Reacties

Reacties

Henk en Jos Veldman

Nee, Annie ze wordt al teveel verwend…….

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!