henkenjosweeroppad.reismee.nl

Ons lijke wel gek......

hoi!!

Na een gingerale, een halve zak chips en een douche voel ik me weer toppie, maar poepoe (Ben Nevis kreet, hèLiesbeth?) wat was ik moei. Nu heerlijk in ons optrekje relaxen, geen idee meer dat het februari is......, zon op mijn rug blik op de bergen, baai en palmen.

Maar dan onze hike, de Lions Head op. Een wandeling van 1.5 uur met een hoogteverschil van 615m. Gezien mijn gammele knie zien we wel waar we uitkomen, op een stevige basis van paracetamol kom je een heel eind. Het begon direkt al te stijgen, maar het pad was netjes gravel. Dat was na drie kwartier op en toen kwamen de keien.... en de rotsen.... en de blokken..... en de trappen... dan weer rotsen en kettingen (á la Angels Landing Han, dan weet jij wel hoe steil het was :-) ) Nou ja... .we zijn ondertussen een paar jaar ouder, en een béétje wijzer, want op driekwart zijn we tóch afgehaakt na de derde steile trap kwam nog een klimpartij en nog twee trappen, en dán is het bijna vlak, volgens medeklimmers (vooral veel jongelui, die ons cool vonden. smile-smile). Maar ja, die "dán" hebben we maar laten zitten. We willen nog meer lol hebben op onze vakantie. En jóh! We zijn supervoldaan hoor met wat we bereikten en het uitzicht was er niet minder om. Oh wat is vakantie lekker!!

En genieten jullie van ons gebabbel, wij genieten van jullie antwoorden.

Ja Elly. Dezelfde apenfamilie woont in Apeldoorn, maar deze waren toch véél leuker!

En Beertje, mijn eerste dranklessen waren niet de Spaanse sangria, maar de Italiaanse vino (na één week ipv water en een beetje wijn, wijn en een drupje water.....!) Top dat je de site bezoekt en ons pleziert met je wijsheden hihi.

En voor allen die ons de wijnproost toewensten... baaie dankie en dat gaat prima ! Nu op ons bijzettafeltje, in een longdrinkglas... oeps...

Groetjes van de loltrappers en levensgenieters

Reacties

Reacties

Annie

Jullie hebben het toch maar gedaan de klim.
En net wet je zegt er komen nog meer dagen waar jullie ook van willen genieten.

Sonja

Toppers zijn jullie hoor!
Jullie zijn een heel eind gekomen. Ik doe het je niet na….?

beer op slippers

een leeuwenkop is geen olifantenslurf die je zomaar op zijn rug zet hoor!

Baukje

Heel verstandig hoor als je meteen de eerste week al je ‘reserves’ opmaakt ben je niet slim bezig. En wat Annie zei: er zijn nog veel meer dagen.
Leuk hoor om jullie zo te volgen
Dikke kus.

Koba

Top wat jullie gedaan hebben, het uitzicht was prachtig, zo te zien.

Jannet Teunissen

Toppers zijn jullie wat een Geweldige belevenis

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!